06-34314684
Nijverheidsstraat 39 B, 6681 LN Bemmel (alleen op afspraak )

Klantenbeoordelingen

klanten oordelen

De keuken is een mooi geheel geworden !

Ik wilde mijn bestaande keuken aanpassen en een extra keukenblok tegen een nog lege wand laten plaatsen.

Via internet kwam ik op de website van Keuken en Keukens terecht.

Na contact gelegd te hebben is Frits de situatie thuis bij mij komen bekijken en heeft hij daarna een goed voorstel uitgewerkt.

Na een bezoek aan zijn showroom/kantoor heb ik nog wat aanpassingen laten doorvoeren en de definitieve keuze gemaakt.

Het nieuwe keukenblok staat inmiddels en ook de aanpassingen aan de oude keuken zijn naar volle tevredenheid.

Dat was nog best uitdagend omdat er vanwege wisseling in apparatuur een aanpassing aan de bestaande indeling nodig was.

Door creatief mee te denken konden de bestaande keukendeuren aangepast en hergebruikt worden en is het weer een mooi passend geheel geworden!

Richard uit Arnhem

Maar liefst 3 keukens…

Wij hebben door omstandigheden de afgelopen vijf jaar maar liefst drie keukens door Keuken en Keukens geleverd gekregen. Alle drie de keukens (in verschillende huizen voor de duidelijkheid) zijn prachtig geworden. De verbouwing van de laatste keuken duurde weliswaar wat langer dan gepland, maar het eindresultaat is bijzonder fraai. De verhouding prijs/kwaliteit is naar onze mening uitstekend. En Frits: hopelijk ben je in drukke tijden in staat om dezelfde goede focus op de klant te houden en goede service te leveren.

Caroline uit Arnhem

Onzettend blij met onze nieuwe keuken !

Ontzettend blij met onze nieuwe keuken die aan al onze vooraf gestelde wensen voldoet. Frits luistert héél goed naar wat je wilt en maakt hier een hele mooie tekening bij. Ten alle tijden bereikbaar voor ál onze vragen.Zelfs op de dag van levering is hij persoonlijk aanwezig.

Om de cirkel rond te maken kwam hij vandaag het eindresultaat bekijken

Onzettend bedankt Frits !!

Mark & Eline uit Huissen

Zorgvuldig geplaatst op de afgesproken dag met een prima prijs !

Via Frits van Keuken en Keukens hebben we in meerdere, prettige laagdrempelige contacten rustig een mooie keuken uitgekozen, met zelfs in de zomervakantie een vlotte leveringstijd. Deze is zorgvuldig geplaatst op de afgesproken dag en met een prima prijs !

Else uit Oosterbeek

Aanrader voor ieder !

Zeer tevreden over de samenstelling, levering en plaatsing van onze nieuwe keuken. Frits is een echte meedenker. Kom met een idee en hij puzzelt tot het te verwezenlijken is. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader voor ieder die een nieuwe keuken of renovatie van zijn keuken wilt.

Frits, nogmaals bedankt.

Ben uit Angeren

Goede service en concurrerende prijzen !

Voor het aanpassen van mijn keuken, een grotere koelkast en en vriezer, was ik op zoek naar keukenzaken in de regio. Bij toeval kwam ik terecht op de site van Keuken en Keukens. Wat mij aansprak was het feit dat ik er niet zelf op uit hoefde. maar dat Frits langskwam voor het bespreken van de mogelijkheden.

Inmiddels zijn de 2 kasten met inbouwapparatuur geleverd en geplaatst en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat !

Jan uit Oosterbeek

Mooie keuken !  Frits is zeer correct bij het nakomen van afspraken, wij zijn erg tevreden met het resultaat en de service.

Keuken voldoet aan al onze verwachtingen, superservice van Frits en ook van zijn team.

Pluspunten:Alles bij 1 persoon, keuken vervangen van A tot Z. Top !

Verbeterpunten: Kunnen we niet bedenken.

Frits Bedankt, groeten Jos en Sandra Heebink

Wat een prachtige keuken en uitstekende service !

Onze keuken lijkt op maat gemaakt en paste helemaal precies. En dat met de prijs van een standaard keuken. Helemaal top !

Pluspunten:

Plezierige service, altijd bereid om even langs te komen. Keurige prijs en een prachtig resultaat. Zelfs plaatsing aan de andere kant van het land vormde geen enkel probleem.

Verbeterpunten heb ik niet.

Caroline uit Arnhem

Voor een goede, betrouwbare en betaalbare service kunnen wij zeker Keuken en Keukens aanraden.

Het contact met Keuken en Keukens is zeer prettig te noemen en vanaf het eerste moment zeer laagdrempelig.

Zo kwam Frits bij ons thuis om de toenmalige situatie te bekijken en vanaf dat moment ging het zeer vlot.

De afspraken en leveringen kwam men netjes na en hij dacht gedurende het gehele proces met je mee.

Het eindresultaat voldoet zeker aan onze verwachtingen en we zijn dan absoluut zeer tevreden.Na levering kwam hij zelfs nog langs om te zien of alles naar wens was, top!

Voor een goede, betrouwbare en betaalbare service kunnen wij zeker Keuken en Keukens aanraden.

Frits bedankt!

Brenda en Daniel uit Arnhem

Prima dat je het bord laat staan, zo lang als je wilt !

Hoi Frits, Keuken renovatie is goed gelukt, je hebt goed werk geleverd. We zijn ook erg tevreden over Mick. Rustige vakman en levert goed werk. Al met al, we zijn erg tevreden met ons gerenoveerde (nieuwe) keuken.We vinden het prima dat je het bord laat staan, zo lang als je wilt.

Met vriendelijke groet, John van Wessel.

Ik ben erg blij !

Frits, Nogmaals je hebt onze keuken TOP geleverd. Wij zijn aan zijn adres gekomen via de krant en de recensies gelezen van andere klanten. Wij hebben geen spijt. Door mijn handicap ben ik weer volop in de keuken bezig. IK ben erg blij. Wilt U onze keuken zien Frits heeft de foto’s.

Een blij gezin Hans en Sandra Beeksma Elden.

Foto’s : Kristiaan Beeksma http://www.kb-pictures.nl

Renovatie keuken Bemmel: nieuwe mdf deuren gespoten in creme zijdeglans

Geweldige service !

Na natuurlijk ook bij een aantal zaken geshopt te hebben, herinnerde we ons dat we van Frits een keer een visitekaartje hadden gehad en hebben hem benaderd met onze ideeën voor onze ni Op heel korte termijn een afspraak kunnen regelen en is hij persoonlijk naar de ruimte komen kijken waar de keuken moest komen om zo de juiste keuze te kunnen maken. Alles is perfect gemonteerd door Patrick en we zijn heel erg tevreden over de nazorg, niets was te veel! We kunnen en zullen iedereen verwijzen naar Keukens en Keukens. Frits, heel erg bedankt, we hebben nog geen moment spijt gehad! Gr. Brian en Heidi.

Heidi Wilsterman, Duiven

Goede en correcte service van Keuken en Keukens !

Goede en correcte service van Keuken en Keukens! We hebben veel plezier van onze nieuwe heetwaterkraan, duidelijke uitleg gehad hierover en een vakkundige installatie gehad.

Fam. Sonderen, Bemmel

Topontwerp, Topservice, eindresultaat top !

Na 17 jaar was onze keuken toe aan vervanging. Bovendien hebben we de ruimte groter gemaakt. Hierdoor ontstond ruimte voor een groot eiland. Na wat teleurstellende ervaringen bij de bekende keukenzaken, kwamen we via een tip van de aannemer uit bij Frits. De eerste kennismaking was zeer prettig. Frits luistert goed en maakte een prachtig 3D ontwerp. Toen hierna de prijs ook OK was, werden zaken gedaan. De begeleiding bleef gedurende het hele proces top. En het eindresultaat mag er zijn! We hebben nu een prachtig groot eiland, met een mooie verlichtingskoof erom heen. Echt top zijn de plintstroken met verlichting die de keuken bijna tropisch doen lijken. Frits: onze dank! Groet, Luc, Sophie, Sonja en Frank

Pluspunten: snelheid, service en ontwerp

Frank Berendsen, Doesburg

Goede en betrokken service !

Frits denkt mee en geeft zijn eigen mening, waardoor onze keuken nu supermooi is geworden. Ook kregen we nadat we de keuken offerte getekend hadden een extra aanbieding voor luxere apparatuur tegen een kleine meerprijs. Daar hebben we gebruik van gemaakt waardoor de keuken nu helemaal af is. Na plaatsing kwam Frits nog langs om te kijken of alles naar wens was en of we nog vragen hadden. In een woord: Super!

Pluspunten: scherpe prijs, goed advies en service !

Patrick ten Broeke, Angeren

Ik wilde al heel lang een nieuwe keuken, maar ….

Ik wilde al heel lang een nieuwe keuken. Maar ik zag er tegen op wie het meerwerk ging doen. In een krant zag ik de adverterntie van Keuken en Keukens. Frits zag er niet tegen op. Alles heeft hij geregeld. Mick en zijn jongens en dochter hebben zeer goed werk geleverd. Ik had gedacht twee tot drie weken in de rommel te zitten, maar nee hoor in één week was alles klaar. Ik ben trots op mijn nieuwe keuken. Wilt u een nieuwe keuken? Tip: Keuken en Keukens!

Carla Zinnemers

Snelle service of niet ?

“Onze keramische kookplaat had het begeven. Zoeken naar keukens in Huissen want ik wist dat Frits voor zichzelf was begonnen. Na telefonisch contact te hebben gehad met Frits kwam hij na een uurtje al, kookplaat besteld en s’ avonds was de kookplaat al geplaatst. Is dat een snelle service of niet ?”

Pluspunten: Je hebt maar contact met 1 persoon.

Verbeterpunten: Ik kan er geen bedenken !

Dorothe, Huissen

Goede keuken voor goede prijs !

“Al mijn wensen heeft Keuken en Keukens kunnen waar maken. Frits heeft goed alle apparatuur uitgezocht om binnen mijn budget te blijven. En … boven verwachting ! Prachtige keuken geworden , goede kwaliteit ! Ga zo door !

Pluspunten: Klein bedrijf en daardoor korte lijn voor overleg e.d.

Evelien, Huissen

Geen mooie praatjes, maar juist en goed advies voor een goede prijs !

Na een tip kwamen we bij Keuken en Keukens, en dat was een goede tip want het is van a tot z goed verlopen en we zijn erg blij met de nieuwe keuken. Frits erg bedankt voor je goede zorgen voor tijdens en na het plaatsen. Wij geven graag deze ”tip” door groetjes

Floris & Karin

Prettig contact, met duidelijke afspraken die ook worden nagekomen.

Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen we terecht bij Keuken en Keukens in Huissen. Vanaf begin een prettig contact, duidelijk en zonder poespas. Binnen een week de keuken geplaatst zonder problemen. Goede communicatie, korte lijnen met één aanspreekpunt. Wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten:1 aanspreekpunt en duidelijke communicatie, er wordt naar je geluisterd

H.Derksen

Keurig en betrouwbaar

Lang op zoek geweest naar goed bedrijf en goede monteurs om kleine reparatiewerkzaamheden aan keuken uit te voeren. Deze hebben we gevonden in Keuken en Keukens, goede betrouwbare service enn dienstverlening voor een mooie prijs.

  1. Drost Arnhem

Goed, duidelijk advies en perfecte uitvoering

Mijn keuken is 10 jaar oud en was aan een opknapbeurt toe. De oorspronkelijke leverancier kon geen aanvullingen leveren. De maten van de keukens waren gewijzigd. Dus een dood spoor. Ik las toen een artikeltje in het huis aan huis blad over Keuken en Keukens. Afspraak gemaakt met Frits. Zeker bij renovatie is het heel prettig dat Frits thuis komt en de bestaande situatie kan zien. Na wat wat brainstormen en bekijken van de mogelijkheden met de bestaande keuken heeft Frits een prachtig ontwerp gemaakt. Ook bij het uitzoeken van de nieuwe kasten en aanrechtblad was de expertise van Frits een grote hulp. Het leveren en plaatsen was goed voorbereid en geheel volgens plan. Ook blijft Frits dit begeleiden. Al met al ben ik meer dan tevreden met het resultaat en was het advies en uitvoering (ook van de monteur) en begeleiding heel goed. Alles is/wordt geregeld. Het was een hele goede keus om met Frits in zee te gaan.

Pluspunten: Het nakomen van de gemaakte afspraken, de expertise en het creatieve denken

Frida, Huissen

Persoonlijk, prima en precies waar voor je geld

Ga gerust kijken bij derden, vraag gerust een offerte op bij derden en ga dan naar Keuken en Keukens; weet je gelijk wat je moet kiezen!

Pluspunten:snelle service, geen lange wachttijden, prima kwaliteit en prima prijs!

  1. den Hertog, Bemmel

Nieuwe keuken

Na een tijdje denken over een nieuwe keuken, de knoop doorgehakt. Waar we de nieuwe keuken gingen kopen stond voor ons al vast. Want als je iets niet wilt dan is het problemen. Je koopt niet elke dag een nieuwe keuken en het is toch een hele uitgave.

Na een bezoek van Frits waarin we onze wensen kenbaar hebben gemaakt ontvingen we de tekeningen. We bezochten Atag en daar hebben we de apparatuur uitgezocht. Op advies van Frits gingen we naar Wiecherink voor de tegels. Het ging allemaal vrij snel.

Toen een datum prikken dat de keuken geinstalleerd zou worden. Dat was net de week dat we op vakantie gingen. Daar moesten we wel even over nadenken. Ja, het was ook wel handig, terug komen van vakantie en dan staat er een nieuwe keuken. Een van de vele reacties bij andere was, durf je dat wel ??

We hebben het gedaan. Er zijn goede afspraken gemaakt en het is allemaal super verlopen. Nou waar kun je dat tegenwoordig nog doen. Nou bij Frits. Wij zijn heel blij met onze keuken. Degene die de keuken kwam plaatsen heeft meteen al het meerwerk gedaan. Zo verkom je misverstanden.

Dus mijn advies, als je een nieuwe keuken wil neem contact op met Frits van Keuken en keukens.

Pluspunten: Komt afspraken na en denkt met je mee.

Stephan en Jose

Keukenrenovatie

Na een prettig gesprek direct een passend voorstel gekregen voor de renovatie van mijn keuken, de gekozen insteek en materialenkeuzes sloten direct aan op mijn wensen. Frits is goed instaat om je wensen om te zetten in een daadwerkelijk plan met diverse opties. Na ook een 2e offerte te hebben opgevraagd bij een collega, besloten om de renovatie door Keuken en Keukens te laten uitvoeren. Inmiddels is de keuken gereed en is het resultaat erg mooi geworden. Alle afspraken zijn volledig nagekomen en het resultaat is perfect. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen. Scherp geprijsd, zeker gezien de geleverde kwaliteit..

Frits bedankt!

Dhr Heller uit Arnhem

Tevreden mens !

Nadat ik Frits Reijmers gebeld had, kon hij al gauw een afspraak met mij maken om de keuken te bekijken. De monteur kwam op tijd. Heeft de afzuigkap netjes geinstalleerd.

Pluspunten: Dat alles snel in orde was !

Toos Hoekstra uit Arnhem

Jong bedrijf uitstekende service !

Hoewel het niet ging om de levering en installatie van een nieuwe keuken,maar om een onderhoudsreparatie heeft Frits niettemin gezorgd voor een perfecte levering van de benodigde materialen en adequate montage hiervan door de monteur.

Pluspunt: Komt bij het eerste gesprek betrouwbaar over.

Dhr. Schlette uit Bemmel

Hallo Frits, ik ben heel erg content met de nieuwe keuken die ik bij je heb gekocht.

Er wordt duidelijk naar de situatie gekeken en goed ingemeten. Soms komt Frits wel twee keer op een dag langs. Hij wilt alles perfect doen en ook daar ben ik heel erg tevreden over . Hij levert vakwerk af.

Pluspunten: Hele goede ervaring en goede contacten.

Jaques Van Gestel uit Arnhem

Tweede Keuken in 2 jaar, gekocht bij Keuken en Keukens

“Twee jaar geleden verliep de aanschaf van onze nieuwe keuken als volgt: “Na een aantal teleurstellende bezoeken aan bekende showrooms in de omgeving, las ik een advertentie van Keuken en Keukens. De nette website direct bezocht en het hele concept sprak ons aan: iemand die bij je thuis komt, de situatie bekijkt, naar je wensen luistert, de mogelijkheden in kaart brengt in een passend advies, voorzien van een 3-d tekening, zodat je direct een goed beeld krijgt hoe het gaat worden. Perfect ! Verder verliep alles op rolletjes: prettig contact, duidelijke afspraken, efficiënte werkwijze en zelfs voorbeelden van kranen, grepen, etc werden aan huis gepresenteerd. Er is zeer goed naar ons geluisterd. De uitvoering en prijs perfect en wij zijn dolgelukkig met onze nieuwe Keuken …. en Keukens. Frits, bedankt voor je deskundigheid en sympathieke samenwerking !”

….Dus tja, nu we weer een keuken nodig hadden in ons nieuwe huis was de leverancier keuze niet al te lastig. Frits is gebeld, een mooi ontwerp gemaakt en nu genieten we van onze tweede strakke keuken van Keuken en Keukens! Voor Frits ook een primeur: zelfde klant, zelfde straat, tweede keuken in twee jaar….en nog steeds voor een zeer vriendelijke prijs met ditto service aan huis!

Goed geregeld, bedankt Frits!

Jacqueline Arnhem

De vaatwasser ging kapot en ook de kookplaat was aan vervanging toe. Contact opgenomen met Frits van Keuken en Keukens. Heel snel kwam hij langs om de situatie te bekijken. Hij adviseerde goed over de vervanging van de apparaten. En hij kon ze leveren tegen een goede prijs. Ook het verwijderen en afvoeren van de oude apparaten en het inbouwen van de nieuwe apparaten werden prima geregeld.We zijn heel blij met de nieuwe apparaten. Frits, heel erg bedankt.

Fam. Scholten uit Huissen

Vanaf het begin goed geadviseerd !

Na ruim 20 jaar moest er toch maar eens een nieuwe keuken komen, en ik ga graag bij bedrijven in de omgeving van mijn woonplaats. Zodat ik bij vragen niet eerst het halve land door hoef. Via een advertentie in de nieuwe krant zag ik Keuken en Keukens..ik besloot dus om contact op te nemen met Frits.Vanaf het begin heeft hij mij goed geadviseerd en ging zelfs mee om te kijken naar de verschillende soorten apparatuur en als ik belde voor advies of overleg kwam hij langs of kon ik terecht in zijn showroom. Tijdens de installatie van de keuken kwam hij ook regelmatig langs om te kijken of alles goed verliep en zelfs nu na een half jaar toen ik vragen had over bepaalde apparatuur bleef Frits service verlenen door met mij mee te gaan naar de leverancier en daar kreeg ik uitleg super!!!! Doordat Keuken en Keukens een eenmansbedrijf is, is er veel persoonlijk contact heel fijn!! Bedankt namens Annie Remie!

Annie Remie, Huissen

Chapeau !

Mijn bijna 20 jaar oude keuken was aan vervanging toe, de apparatuur was verouderd, de deurtjes hingen wat scheef…….etc. Maar er zat een prachtig nog als nieuw hardstenen aanrechtblad in deze keuken. Na enig overleg met Frits heeft hij de gehele keuken voorzien van nieuwe apparatuur, de deuren hangen weer zoals het hoort. Alles is weer netjes gekit, en zowaar is de keuken weer als een nieuwe. Dit alles is op een zeer correcte manier gemaakt en geregeld. Wij zijn dan ook heel erg tevreden, CHAPEAU !!! voor Frits en zijn team.

Yvonne Puplichuizen, Angeren

Hoi Frits, Bedankt voor de snelle service. De kookplaat past prima.

Rita Sluiter uit Huissen

Precies de keuken die we voor ogen hadden !

“Als je besluit tot de aanschaf van een nieuwe keuken valt het niet mee om een juiste keuze te maken tussen de verschillende leveranciers. Je moet toch afgaan op een eerste indruk. En die was bij Keuken en Keukens direct goed! Frits gaf ons het gevoel dat wij bij hem altijd terecht konden met onze vragen en specifieke wensen. Gedurende het hele traject, van ontwerp tot en met de realisatie, heeft hij ons heel goed bijgestaan en ons alle ruimte gegeven om onze eigen ideeën en wensen in te passen in het uiteindelijke ontwerp. Ook Mick heeft tijdens de montage altijd met ons meegedacht en ons perfect geholpen, zodat het resultaat er helemaal mag zijn. Precies de keuken die wij voor ogen hadden en waar wij zeker heel veel jaren plezier van zullen hebben. De keuze om samen met Keuken en Keukens dit spannende traject in te gaan is voor ons de juiste gebleken. Wat Frits beloofd maakt hij ook zeker waar !”

Johan en Wilma uit Arnhem

Goede service !

“Na onze woonkamer te hebben opgeknapt, was ook de keuken aan opknappen toe. Via via kwamen we bij Frits Reijmers van Keuken en Keukens terecht. Wij hadden zelf wel een idee en Frits, die bij ons thuis kwam, werkte het idee verder uit. De levering was volgens opdracht en in een keer geleverd. Keuken en Keukens bedankt voor de goede service.”

Fons en Riekie Huisman, Angeren

“Mijn mening over kleine bedrijven klopt ook dit keer. Keuken en Keukens geeft goede adviezen en service en komen hun afspraken na.”

Larry Iburg Huissen

“Keurige en snelle levering en plaatsing van mijn kookplaat en oven !

Han Thebes Huissen

“Onze vaatwasser was stuk na 13 jaar trouwe dienst. Bij het bezoek op de site van Frits kwamen we ook het kopje renovatie tegen. Gebeld voor een afspraaak. Tijdens het gesprek allerlei opties besproken en de mogelijkheden werden netjes in een offerte uitgewerkt. Uiteindelijk hebben wij de keus gemaakt, het werd een nieuwe vaatwasser, nieuw aanrechtblad en de bestaande houten deurtjes spuiten in een andere kleur. Het eindresultaat is top ! Door 2 kleurveranderingen in de keuken hebben we nu een heel andere keuken tot onze tevredenheid.

Peter en Jacqueline

We genieten er nog elke dag van !

“Wij waren op zoek naar een moderne strakke keuken. In de omgeving hebben wij gekeken in diverse showrooms. Tevens hebben wij van onze wensen een offerte laten opmaken. Dit was best een scherpe offerte. Toch zijn wij in zee gegaan met Keuken en Keukens. De reden? Een persoonlijke begeleiding, scherpere prijs en een keuken die nog meer voldeed aan onze wensen. Ook vonden wij het erg prettig dat wij niet onder enige druk onze keuzes konden maken en -bij wijze van -wel 10x konden bijstellen. Niets was teveel. Daarnaast kon Frits bij bepaalde ideeën waar wij twijfels bij hadden duidelijk uitleggen wat de voors en tegens waren zodat wij een weloverwogen keus konden maken. Ook de service achteraf was geheel naar tevredenheid. Wij waren bijvoorbeeld niet echt tevreden over de geplaatste prullenbak (onze fout), binnen no-time kregen wij een ander soort prullenbak. Deze werd geplaatst en hoefden zelfs niets bij te betalen ! Wij raden echt iedereen aan die een keuken wil kopen om eens met Frits te gaan praten om te kijken wat hij jullie bieden kan! Frits, nogmaals bedankt, wij genieten er elke dag van!

 

Max & Leonie Tap, Huissen

Prachtige keuken die past bij ons huis !

“Omdat we al een beeld hadden hoe onze nieuwe keuken eruit moest zien, hebben we gekozen voor het gemak van thuis met een specialist overleggen. De ideeën en adviezenvan Frits sloten goed aan op onze wensen en samen zijn we tot een goede keuze gekomen. In afspraken en communicatie is hij flexibel en bovendien konden we thuis rustig diverse mogelijkheden bekijken. De plaatsing van de keuken is snel en goed verlopen en de overlast tot een minimum beperkt, afval direct verwijderd en frits checkt regelmatig de voortgang. We zijn erg blij met het eindresultaat, een prachtige keuken die past bij ons en ons huis.”

Jenny en Ronald, Angeren.

“Mijn vaatwasser was kapot en ik diende asap een nieuwe vaatwasser te hebben. Bij Keuken en Keukens was de service goed en konden ze ook snel leveren. Binnen drie dagen werd het keurig gemonteerd. Ook de wijze waarop ik werd geïnformeerd was correct en duidelijk.”

Michel Arntz. Arnhem

“Onze keuken is dankzij het deskundig advies van Frits Reijmers en de gezellige werkzaamheden van Mick precies geworden wat we hadden gehoopt. Alles is naar onze wens verlopen. Wij zijn blij dat we de keus hebben gemaakt om onze nieuwe keuken bij Keuken en Keukens te kopen.

Wim en Trea Hendriks, Bemmel

“Na deskundig advies van Frits Reijmers hebben we gekozen voor een nieuwe keuken i.p.v. alleen de deuren van de keukenkasten te vernieuwen, wat ons oorspronkelijke plan was. De montage van de nieuwe keuken is tot volle tevredenheid uitgevoerd. Bij oplevering bleek een van deuren beschadigd te zijn. Dat is snel en vakkundig opgelost.”

Fam Van de Ven, Huissen

“Onze magnetron vertoonde mankementen. Advies gevraagd bij Frits, die heel goed luisterde naar onze wensen. De combimagnetron werd vervolgens heel snel geleverd en werkt uitstekend. De koekjes en taart, gebakken door onze dochter Noa smaakten voortreffelijk.”

Marc Reijmers

“Dag 1 de koelkast stuk, dag 3 de nieuwe geleverd en geplaatst. Kortom snelle levering en professionele benadering.”

  1. Willemsen

“Wij hebben recent ons droomhuis laten bouwen en Frits heeft onze droomkeuken geplaatst. Met enkele ideeën zijn we naar Frits gestapt, die onze ideeën heeft omgezet naar een concreet ontwerp. De keuken is vakkundig en geheel naar onze wensen geplaatst. Wij zijn erg tevreden over service,adviezen, prijs-kwaliteit en bereikbaarheid. Wij kunnen iedereen dan ook aanraden een keuken te kopen bij Keuken en Keukens. Frits, bedankt !”

Chris en Yolanda Kemperman

” Na 33 jaar werd het toch wel eens tijd voor een nieuwe keuken. Na een rondje showroom wist ik wel ongeveer hoe het moest worden, maar hoe verder ? Door een tip van een vriend kwam ik bij Frits Reijmers terecht. Dat bleek een goede greep. Frits heeft goed geluisterd naar mijn wensen en ideeën, prima meegedacht en goede adviezen gegeven.

Daarbij heb ik geen moment het gevoel gehad dat er wat werd opgedrongen. De keuken is erg naar mijn zin geworden. Het plaatsen is ook keurig volgens planning en heel vakkundig uitgevoerd. Ik ben blij met mijn nieuwe keuken.

  1. Tiernego Huissen

“Wij zochten iemand om de keuken te renoveren en zijn toen bij Keuken en Keukens terecht gekomen. Frits heeft toen een offerte gemaakt die heel goed was, maar bij nader inzien toch maar een nieuwe genomen. Wij zijn door Frits heel goed begeleid. Hij kwam met stalen van deuren en bladen die perfect waren en luisterde goed naar onze wensen. De rest hebben we bij Frits thuis uitgezocht. Wij zijn Frits van Keuken en Keukens zeer dankbaar voor de goede prijs-kwaliteit verhouding en de perfecte begeleiding tijdens het bouwen. Wij kunnen iedereen dan ook aanraden om apparatuur of een keuken aan te schaffen bij Keuken en Keukens.”

Ria en Geert Vermeulen, Angeren

“Afzuigkap stuk, wat nu ? Frits Reijmers van Keuken en Keukens gebeld. Binnen no-time een prima nieuwe kap geïnstalleerd, alles snel en volgens afspraak. Ook nog e.e.a. geregeld m.b.t. de verlengde garantie. Wij zijn tevreden.”

Irma en Gil, Huissen

“Wat ons aansprak was dat er vanuit ons huis gekeken wordt in plaats van uit een showroom. Frits maakte een paar leuke en originele ontwerpen en van daar uit kwamen we tot een nieuwe keuken. We zijn erg tevreden over zijn service, bereikbaarheid en betrokkenheid. Alles verliep soepel ! En de keuken is meer dan top geworden.”

Judith en Sander, Duiven.

Ik kan iedereen Keuken en Keukens aanbevelen !

“Eerder dit jaar een appartement gekocht waar behoorlijk wat aan moest gebeuren. Via de aannemer die de verbouwing deed, kwam ik bij Frits terecht voor de keuken. Toen we hem belden, was hij binnen een half uur al op locatie en werden er meteen ideeën doorgenomen.

Binnen zeer korte tijd al 3-d schetsen ontvangen en niet veel later de materialen uitgekozen bij hen in de showroom. Binnen no-time is er een schitterende keuken neergezet waar ik erg veel plezier aan beleef ! Ik kan iedereen Keuken en Keukens aanbevelen ! “

Stefan Reijnders, Huissen

“We hadden een nieuwbouwwoning gekocht en moesten o.a. op zoek naar een keuken. We hadden na diverse bezoeken aan showrooms ideeën opgedaan en kwamen terecht bij Frits Reijmers van Keuken en Keukens. Frits kon ons idee nog meer luxe en kwaliteit geven en bleef toch binnen ons budget ! Wij zijn ook erg tevreden over de service en betrokkenheid van Frits voor, tijdens en na de levering van de keuken.”

Frank en Dion Gertsen, Huissen

“Keuken en Keukens heeft de keuken geleverd voor het nieuwe appartement van mijn moeder en we zijn er echt razend enthousiast over. De keuken ziet er prachtig uit, de prijs was prima en de service uitstekend. Vooral de moeite die Frits nam om een aantal keren langs te komen, hebben we zeer gewaardeerd. Ik durf Keuken en Keukens met een gerust hart aan iedereen aan te bevelen.”

Caroline van der Sluis, Arnhem

Schitterend !

“Onze keuken is in 1 woord schitterend ! De mix van hoogglans witte kasten met de eikenhouten werkbladen vormt een modern en toch warm geheel in onze jaren 30 woning. Elke dag is het een feest om in de keuken te staan en te genieten van de ruimte en de fijne apparatuur. Frits, ik ben blij dat we je hebben leren kennen. De persoonlijke aanpak, kennis en kunde zijn de juiste ingrediënten wat ons betreft. Dank voor het mooie eindresultaat.”

Suzanne Ross & Pim van der Harst, Arnhem

“Na lang zoeken voor een geschikte keuken voor ons eerste huis kwamen we uit bij Frits Reijmers. We voelden ons direct op ons gemak. Frits wist ook precies wat we wilden. Het eindresultaat is nog mooier dan we ooit hadden durven denken. Iedere dag als ik in de keuken kom, kijk ik even rond en denk ik “Ja, dat heeft hij toch mooi gefikst”. Na de oplevering van de keuken kwam hij zelfs nog een keer kijken naar het eindresultaat toen ook de muur en de vloer klaar waren. Top service, topkwaliteit en een werkelijk prachtige keuken”.

Nicky Janssen & Serina Eijkenboom uit Beuningen

“Een andere woning, een bestaande keuken en een onpraktische indeling. Dat vraagt om een andere keuken, en zo kwam ik bij Frits Reijmers van Keuken en Keukens terecht. De toegankelijkheid, het persoonlijke contact en de juiste oplossing gaven de doorslag om met Keuken en Keukens in zee te gaan. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en de prettige samenwerking met Frits.”

Lizan van Dreumel, Angeren

“Een nieuwbouw woning waar ook nog een keuken in geplaatst moet worden. Ideeën had ik wel, maar ik wilde iets anders dan een standaardkeuken. Na een aantal teleurstellende bezoeken aan keuken showrooms, waar vaak toch het standaard werd aangedragen, ben ik met Frits Reijmers van Keuken en Keukens om tafel gaan zitten. Mijn ideeën werden goed opgepakt en Frits droeg creatieve opties aan wat betreft de kleurstelling. De levering was helemaal perfect en zonder problemen werd de keuken compleet en keurig op tijd geleverd. De installateur was tevens zeer te spreken over de kwaliteit van het geheel. Inmiddels woon ik in mijn nieuwe huis waar ik iedere dag met veel plezier sta te koken in mijn droomkeukens. Dank je wel Frits !”

Karin Peters, Huissen

“Frits, wederom bedankt voor de snelle werkwijze met mijn nieuwe vaatwasser. Hij doet het als een tierelier. Ik zeg: voor uw nieuwe keukenapparatuur is Keuken en Keukens het adres.”

De heer H. van Gellecum, Huissen

“Na veel omzwervingen langs vele keuken showrooms had ik werkelijk geen idee meer hoe het met mijn nieuwe keuken moest. Een artikel over Keuken en Keukens kwam dan ook als een geschenk…. en inderdaad, die persoonlijke benadering is een verademing. Om een juiste keuze in keukenapparatuur te maken, was het bezoek aan de showroom van Atag/Pelgrim zeer prettig. De broers, die me hielpen met de verbouwing, vonden de samenwerking met jou heel plezierig en professioneel. Frits, je geduld, het meedenken, de adviezen en het korte lijntje van mail en telefoon heeft mij veel rust gegeven en een prachtige keuken ! Fijn dat je op gezette tijden langs kwam en de tijd nam voor overleg bij een kopje koffie. De keuken voldoet aan al mijn verwachtingen. Bedankt !”

Gryt Bouma, Arnhem

“Nieuwe keuken, verbouwen. Na diverse showrooms afgelopen te hebben, vonden we niet wat we wilden. We hadden zelf wel een idee wat het zou moeten worden, maar wie komt bij ons thuis om samen dit idee uit te werken ? Wij zagen een kleine advertentie van Keuken en Keukens en dachten waarom niet ? Onze plannen met Frits doorgesproken. Drie voorstellen kwamen op tafel. Ons voorstel met enkele aanpassingen van Frits is het geworden. Wij zijn zeer tevreden over de levering en de manier van samenwerking met de heer Reijmers !”

Fam. Polman, Bemmel

“Ik ben gespecialiseerd in verbouwingen, aanbouwen etc. Daarbij is het van belang kwaliteit te leveren naar je klanten toe. Omdat ik Frits Reijmers al wat langer ken dan vandaag heb ik mijn klant naar Keuken en Keukens gestuurd. De klant was er snel uit. Inmeten, ontwerp en offerte. Alles was in no-time geregeld. En nog belangrijker alles werd volgens opdracht in één keer geleverd. Het is uiteindelijke een mooie keuken geworden. Klant blij en ik ook blij. Kortom, ik kan iedereen met een gerust hart Keuken en Keukens aanbevelen.”

Harold Kuipers: Eigenaar Kuipers Techniek Huissen

“We waren al wat langer op zoek naar een geschikt huis. Uiteindelijk kwam er mooie kans voor ons. We moesten snel handelen want de sleuteloverdracht diende binnen 2 maanden plaats te vinden. Maar de woning moest nog van A tot Z ingericht worden. Voor de keuken hebben we Keuken en Keukens gebeld en een afspraak gemaakt. In alle rust de materialen uitzoeken en het ontwerp bespreken en daar waar nodig aanpassen. Het tekenprogramma werkt heel verhelderend. Je ziet precies hoe de keuken eruit komt te zien. De eerste stappen zijn gezet. De keuken wordt binnenkort geplaatst. Natuurlijk een heel belangrijk moment. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het onze droomkeuken wordt.”

Dian en Iwan, Huissen

“Mijn oude vaatwasser was stuk. Frits belde en had 3 opties. Uiteindelijk heb ik voor de Atag vaatwasser gekozen. Diezelfde week werd de nieuwe vaatwasser ingebouwd en de oude afgevoerd. Helemaal geweldig. Eerlijk is eerlijk ik moest wel wennen aan de nieuwe vaatwasser. Andere bediening dan ik gewend was. Maar Frits is vervolgens nog langs geweest en heeft het een en ander uitgelegd. Ook een goede service dus ! “

Mevrouw Bouwmeester, Elden

“De keuken is inmiddels tot volle tevredenheid geplaatst. Iedereen raadde het af maar ik ben ontzettend blij met mijn zwarte hoogglans keuken. De deur heeft een glazen toplaag en glanst daardoor heel mooi en als extra prettige bijkomstigheid is heel makkelijk schoon te maken.”

Dian van Dalen, Huissen

“Hallo Frits, bij deze wil ik laten weten dat de keuken naar volle tevredenheid is geplaatst. Er is geluisterd naar de wensen die ik had en je had goede tips zoals de vaatwasser en het soort blad. Alles verliep soepeltjes. Van het uitzoeken tot en met het plaatsen. Nu 1 maand later ben ik helemaal aan de keuken gewend. Een kwalitatief goede keuken met veel gebruikersgemak. Kortom, ik koop niet ieder jaar een nieuwe keuken, maar anders weet ik nu waar ik goed terecht kan.”

Trudie Reijmers, Huissen

“Frits, top geregeld die nieuwe afzuigkap. Je neemt de moeite om langs te komen en advies te geven. En dan dezelfde week de kap nog even thuisbrengen. Ik ben supertevreden.”

De heer H.van Gellecum, Huissen

“Mijn ouder moesten versneld overhuizen naar een appartement. De keuken was geplaatst door een onderaannemer en de apparatuur moest elders besteld worden. Het tijdsbestek tussen bestelling en plaatsing was dermate kort dat het niet lukte bij leveranciers uit de buurt een order te plaatsen. Keuken en Keukens zag echter geen enkel probleem: was heel snel ter plaatse om zelf te constateren wat er allemaal aan voorwerk en plaatswerk gedaan moest worden. Dat alleen al vind ik zeer prettig: ik bestel tenslotte niet dagelijks keukens ! Dezelfde avond lag de offerte er en voor de verhuisdatum is alles naar volle tevredenheid geplaatst. Kortom: de leverancier voor mijn toekomstige nieuwe keuken heb ik gevonden. Frits: bedankt voor je snelle actie en prettige manier van werken.”

Groet Esther Veenstra, s-Heerenberg

“Ik heb samen met mijn Tante een keuken uitgezocht voor haar huis, waarin ik kom te wonen. Het was zo geregeld: even praten, uitzoeken en bestellen maar ! De keuken is fantastisch geworden. Vooral de lades vind ik geweldig. Het contact was erg leuk. Ook wil ik je nog bedanken voor het presentje op onze laatste afspraak !”

Tessa van Merwijk, Valburg

“Na een aantal teleurstellende bezoeken aan bekende showrooms in de omgeving, las ik een advertentie van Keuken en Keukens. De nette website direct bezocht en het hele concept sprak ons aan: iemand die bij je thuis komt, de situatie bekijkt, naar je wensen luistert, de mogelijkheden in kaart brengt in een passend advies, voorzien van een 3-d tekening, zodat je direct een goed beeld krijgt hoe het gaat worden. Perfect ! Verder verliep alles op rolletjes: prettig contact, duidelijke afspraken, efficiënte werkwijze en zelfs voorbeelden van kranen, grepen, etc werden aan huis gepresenteerd. Er is zeer goed naar ons geluisterd. De uitvoering en prijs perfect en wij zijn dolgelukkig met onze nieuwe Keuken …. en Keukens. Frits, bedankt voor je deskundigheid en sympathieke samenwerking !”

Jacqueline van Eijk, Arnhem

 

Neem contact op