06-34314684
Huismanstraat 23c

De werkwijze

Stap 1

Bij U aan de keukentafel !

Eerst komt Frits bij U op bezoek. In dit gesprek worden uw wensen op papier gezet. De apparaten, de stijl van de keuken, het werkblad, de materialen en accessoires. Alles wordt uitgebreid besproken. De keuken wordt ook gelijk ingemeten. Het bezoek neemt 30 tot 45 minuten in beslag.

Tip: Knip foto’s uit van keukens, materialen en details die U aanspreken in keukens. Zo ontstaat er een ‘moodboard’ dat handig werkt voor Keuken en Keukens en U zelf.

Stap 2

Ontwerpen maar !

Het pakket van wensen en eisen is bekend. De maten in de keuken zijn bekend. Frits gaat met zijn grafische programma 1 of 2 keukenontwerpen gemaakt. Deze ontvangt U per mail. Per telefoon of mail worden de ontwerpen vervolgens besproken en zonodig aangepast. Een indicatieve raming van de kosten van het keukenproject wordt gegeven.

Stap 3

Bij Keuken en Keukens aan de werktafel !

Een bezoek aan de werkruimte bij Frits. Hier worden alle materialen uitgezocht . Deuren, grepen , bladkleuren, materialen etc. . Het ontwerp en de uitgewerkte offerte worden rustig besproken. Een bezoek aan de showroom van b.v. Atag in Duiven (atag, pelgrim en etna) volgt om de geadviseerde apparatuur te bekijken.

Stap 4

Levering en montage van de keuken

Als Keuken en Keukens Uw nieuwe keuken mag leveren wordt deze besteld. De levertijd van de keuken is 6 tot 8 weken. De verschillende keukenonderdelen worden verzameld in een magazijn in Bemmel. Daar wordt gecontroleerd of alle spullen aanwezig zijn voor uitlevering.  Het monteren en aansluiten van de keuken gebeurt door  een vakkundig montagebedrijf. Bij U wordt de keuken netjes uit gepakt, de materialen op schade gecontroleerd  en de verpakkingsmaterialen afgevoerd.

Stap 5

Oplevering en genieten van Uw  nieuwe keuken

Na de montage volgt de oplevering. De apparaten worden voor U geregistreerd i.v.m. de garantie. Na oplevering is het genieten van Uw nieuwe keuken. Mocht er na verloop van tijd iets zijn met de keuken dan staat Frits klaar om U verder te helpen.

Wat mag u verwachten ?

  1. Dealer van gerenomeerde leveranciers zoals Atag, Pelgrim, Siemens, Bosch, Liebherr en Miele
  2. Scherpe prijs: geen showroom, personeel of wagenpark
  3. Rechtstreekse inkoop bij Duitse keukenfabrikanten zoals Nolte, Beckerman,KH, Stoermer
  4. Deskundig keukenadvies en een creatief keukenontwerp.
  5. 100% aandacht voor de klant en optimale begeleiding, korte lijnen en de beste service !
  6. U hoeft er niet op uit, Keuken en Keukens komt bij u thuis.
  7. Geen aanbetaling dus geen risico.
  8. Transparante prijzen en geen gegoochel met acties en kortingen.
  9. Ruim 20 jaar keukenervaring
  10. Indien gewenst regelt Keuken en Keukens het hele project, dus ook de demontage van de oude keuken, aanpassingen van het leidingwerk, stukadoorswerk etc. Houdt u mooi alles in één aanspreekpunt: Keuken en Keukens!

[maxbutton id=”1″]