06-34314684
Huismanstraat 23c

Garantie

Hier treft u de garantievoorwaarden aan van enkele leveranciers waar Keuken en Keukens veelvuldig mee samenwerkt.

 

Atag, Pelgrim en Etna

5 jaar garantie vanaf 1 apparaat:

2 jaar volledige garantie. Daarna 3 jaar extra garantie waarbij Atag de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar rekening neemt. U betaalt alleen de voorrijkosten.

8 jaar garantie vanaf 4 apparaten voor Atag en Pelgrim:

2 jaar volledige garantie. Daarna 6 jaar extra garantie waarbij Atag de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar rekening neemt. U betaalt alleen de voorrijkosten.

Let op: U dient zich om voor de garantie in aanmerking te komen binnen 30 dagen na aanschaf te registreren via Atag.

Liebherr

7 jaar garantie na registratie van het apparaat binnen 6 maanden na aanschaf.

Miele

2 jaar volledige garantie tegen betaling uit te breiden naar 10 jaar volledige zekerheid

Damixa kranen

5 jaar garantie

2 jaar volledige garantie op onderdelen. Daarna 3 jaar extra garantie door gratis levering van onderdelen. De arbeids- en voorrijkosten zijn dan echter voor rekening van de klant.

Topline Werkbladen

5 jaar garantie

Hetgeen inhoudt dat de geleverde zaak bij normaal gebruik voldoet aan de eisen van deugdelijkheid en betrouwbaarheid. Indien binnen deze periode een verborgen constructie- en/of materiaalfout wordt geconstateerd, draagt Topline zorg voor reparatie respectievelijk herlevering. Kosten van herplaatsing alsmede gevolgschade vallen buiten de garantie.

Lees en bewaar ten alle tijden de service en garantie papieren die fabrikanten met hun artikelen meesturen.

 

Neem contact op

Recensies

Wat klanten van ons vinden.

Maar liefst 3 keukens…
Wij hebben door omstandigheden de afgelopen vijf jaar maar liefst drie keukens door Keuken en Keukens geleverd gekregen. Alle drie de keukens (in verschillende huizen voor de duidelijkheid) zijn prachtig geworden. De verbouwing van de laatste keuken duurde weliswaar wat langer dan gepland, maar het eindresultaat is bijzonder fraai. De verhouding prijs/kwaliteit is naar onze mening uitstekend. En Frits: hopelijk ben je in drukke tijden in staat om dezelfde goede focus op de klant te houden en goede service te leveren.

user Caroline uit Arnhem

Onzettend blij met onze nieuwe keuken !
Ontzettend blij met onze nieuwe keuken die aan al onze vooraf gestelde wensen voldoet. Frits luistert héél goed naar wat je wilt en maakt hier een hele mooie tekening bij. Ten alle tijden bereikbaar voor ál onze vragen.Zelfs op de dag van levering is hij persoonlijk aanwezig.
Om de cirkel rond te maken kwam hij vandaag het eindresultaat bekijken
Onzettend bedankt Frits !!

user Mark & Eline uit Huissen

Zorgvuldig geplaatst op de afgesproken dag met een prima prijs !
Via Frits van Keuken en Keukens hebben we in meerdere, prettige laagdrempelige contacten rustig een mooie keuken uitgekozen, met zelfs in de zomervakantie een vlotte leveringstijd. Deze is zorgvuldig geplaatst op de afgesproken dag en met een prima prijs !

user Else uit Oosterbeek