Keukens voor iedereen!

Keukeninspiratieafspraak maken

Keuken renovatie

Nieuwe keuken accessoires

Een nieuwe kraan, nieuwe verlichting of een leuk nieuwe keukenrek kan uw keuken er heel anders uit laten zien. Er bestaan bijvoorbeeld kranen met geïntegreerde ledverlichting die zorgen voor een zeer luxe uitstraling. Kijk voor ideeën eens op de site van doeco.

Nieuw keuken werkblad

Een werkblad van watervast verlijmd multiplex voorzien van een kunststof toplaag is leverbaar vanaf € 100,- per strekkende meter. Een granieten blad is leverbaar vanaf € 170,- per strekkende meter. Een nieuw keukenblad geeft uw keuken een frisse look!

Nieuwe keuken deuren

Nieuwe deuren zijn er in alle soorten en maten. Keuken en Keukens heeft uitgebreide keuze mogelijkheden in kleur, maat en uitvoering. Een deurtje 815 x 615 mm? Allemaal mogelijk! In hoogglans wit, houtdekor. Uw wens is onze uitdaging! Andere mogelijkheid is het spuiten van de bestaande deuren, in elke gewenste RAL-kleur. Uw deuren zien er weer uit als nieuw.

Nieuwe keuken apparatuur

Een nieuwe vaatwasser, koelkast of zelfs een inbouw koffiemachine. Nieuwe keuken apparatuur is voorzien van de nieuwste snufjes maar ook energiezuinig. Een investering die zich op termijn terugbetaalt.

Keuken en Keukens op een rij

 

Even voorstellen

Ik kom graag persoonlijk bij u langs om uw situatie en wensen uitgebreid te bespreken. Of het nu gaat om een grote of een kleine keuken, we vinden altijd een oplossing die perfect bij u past.

Met vriendelijke groet,

Frits Reijmers