Keukens voor iedereen!

Keukeninspiratieafspraak maken

Gastenboek

Schrijf een bericht

Hieronder vindt u enkele recensies van onze tevreden klanten:

Een nieuwe keuken

Wij hebben in 2017 door Frits ons laten adviseren over een nieuwe keuken. we hadden zelf al een idee hoe we het wilde hebben. Frits heeft deze wensen perfect voor ons gerealiseerd. Wij zijn zeer tevreden met onze keuken. En zelfs nu, in 2024 werkt alles nog steeds naar wens.

Berry uit Huissen

Maar liefst 3 keukens…

Wij hebben door omstandigheden de afgelopen vijf jaar maar liefst drie keukens door Keuken en Keukens geleverd gekregen. Alle drie de keukens (in verschillende huizen voor de duidelijkheid) zijn prachtig geworden. De verbouwing van de laatste keuken duurde weliswaar wat langer dan gepland, maar het eindresultaat is bijzonder fraai. De verhouding prijs/kwaliteit is naar onze mening uitstekend. En Frits: hopelijk ben je in drukke tijden in staat om dezelfde goede focus op de klant te houden en goede service te leveren.

Caroline uit Arnhem

De keuken is een mooi geheel geworden!

Ik wilde mijn bestaande keuken aanpassen en een extra keukenblok tegen een nog lege wand laten plaatsen. Via internet kwam ik op de website van Keuken en Keukens terecht. Na contact gelegd te hebben is Frits de situatie thuis bij mij komen bekijken en heeft hij daarna een goed voorstel uitgewerkt. Na een bezoek aan zijn showroom/kantoor heb ik nog wat aanpassingen laten doorvoeren en de definitieve keuze gemaakt. Het nieuwe keukenblok staat inmiddels en ook de aanpassingen aan de oude keuken zijn naar volle tevredenheid. Dat was nog best uitdagend omdat er vanwege wisseling in apparatuur een aanpassing aan de bestaande indeling nodig was. Door creatief mee te denken konden de bestaande keukendeuren aangepast en hergebruikt worden en is het weer een mooi passend geheel geworden!

Richard uit Arnhem

Ontzettend blij met onze nieuwe keuken!

Ontzettend blij met onze nieuwe keuken die aan al onze vooraf gestelde wensen voldoet. Frits luistert heel goed naar wat je wilt en maakt hier een hele mooie tekening bij. Ten alle tijden bereikbaar voor ál onze vragen. Zelfs op de dag van levering is hij persoonlijk aanwezig. Om de cirkel rond te maken kwam hij vandaag het eindresultaat bekijken. Ontzettend bedankt Frits!!

Mark & Eline uit Huissen

Zorgvuldig geplaatst op de afgesproken dag met een prima prijs!

Via Frits van Keuken en Keukens hebben we in meerdere, prettige laagdrempelige contacten rustig een mooie keuken uitgekozen, met zelfs in de zomervakantie een vlotte leveringstijd. Deze is zorgvuldig geplaatst op de afgesproken dag en met een prima prijs!

Else uit Oosterbeek

Aanrader voor ieder!

Zeer tevreden over de samenstelling, levering en plaatsing van onze nieuwe keuken. Frits is een echte meedenker. Kom met een idee en hij puzzelt tot het te verwezenlijken is. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader voor ieder die een nieuwe keuken of renovatie van zijn keuken wilt. Frits, nogmaals bedankt.

Ben uit Angeren

Goede service en concurrerende prijzen!

Voor het aanpassen van mijn keuken, een grotere koelkast en een vriezer, was ik op zoek naar keukenzaken in de regio. Bij toeval kwam ik terecht op de site van Keuken en Keukens. Wat mij aansprak was het feit dat ik er niet zelf op uit hoefde, maar dat Frits langskwam voor het bespreken van de mogelijkheden. Inmiddels zijn de 2 kasten met inbouwapparatuur geleverd en geplaatst en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat!

Jan uit Oosterbeek

Mooie keuken!

Frits is zeer correct bij het nakomen van afspraken, wij zijn erg tevreden met het resultaat en de service. Keuken voldoet aan al onze verwachtingen, superservice van Frits en ook van zijn team.

  • Pluspunten: Alles bij 1 persoon, keuken vervangen van A tot Z. Top!
  • Verbeterpunten: Kunnen we niet bedenken.

Jos en Sandra Heebink

Voor een goede, betrouwbare en betaalbare service kunnen wij zeker Keuken en Keukens aanraden.

Het contact met Keuken en Keukens is zeer prettig te noemen en vanaf het eerste moment zeer laagdrempelig. Zo kwam Frits bij ons thuis om de toenmalige situatie te bekijken en vanaf dat moment ging het zeer vlot. De afspraken en leveringen kwam men netjes na en hij dacht gedurende het gehele proces met je mee. Het eindresultaat voldoet zeker aan onze verwachtingen en we zijn dan absoluut zeer tevreden. Na levering kwam hij zelfs nog langs om te zien of alles naar wens was, top! Voor een goede, betrouwbare en betaalbare service kunnen wij zeker Keuken en Keukens aanraden.

Caroline uit Arnhem

Wat een prachtige keuken en uitstekende service!

Onze keuken lijkt op maat gemaakt en paste helemaal precies. En dat met de prijs van een standaard keuken. Helemaal top! Mijn pluspunten zijn een plezierige service, altijd bereid om even langs te komen. Keurige prijs en een prachtig resultaat. Zelfs plaatsing aan de andere kant van het land vormde geen enkel probleem. Verbeterpunten heb ik niet.

Brenda en Daniel uit Arnhem

 

Even voorstellen

Ik kom graag persoonlijk bij u langs om uw situatie en wensen uitgebreid te bespreken. Of het nu gaat om een grote of een kleine keuken, we vinden altijd een oplossing die perfect bij u past.

Met vriendelijke groet,

Frits Reijmers