06-34314684
Huismanstraat 23c

Keuken renovatie

Keuken en Keukens op een rij

  • Dealer van gerenomeerde leveranciers zoals Atag, Pelgrim, Siemens, Bosch, Liebherr en Miele
  • Scherpe prijs: geen showroom, personeel of wagenpark
  • Rechtstreekse inkoop bij Duitse keukenfabrikanten zoals Nolte, Beckerman,KH, Stoermer
  • Deskundig keukenadvies en een creatief keukenontwerp.
  • 100% aandacht voor de klant en optimale begeleiding, korte lijnen en de beste service!
  • U hoeft er niet op uit, Keuken en Keukens komt bij u thuis.
  • Geen aanbetaling dus geen risico.
  • Transparante prijzen en geen gegoochel met acties en kortingen.
  • Ruim 20 jaar keukenervaring
  • Indien gewenst regelt Keuken en Keukens het hele project, dus ook de demontage van de oude keuken, aanpassingen van het leidingwerk, stukadoorswerk etc. Hierdoor heeft u altijd maar één aanspreekpunt: Keuken en Keukens!
Silvia Betonoptiek keuken

Nieuwe keuken accessoires

Een nieuwe kraan, nieuwe verlichting of een leuk nieuwe keukenrek kan uw keuken er heel anders uit laten zien. Er bestaan bijvoorbeeld kranen met geïntegreerde ledverlichting die zorgen voor een zeer luxe uitstraling. Kijk voor ideeën eens op de site van doeco.

Nieuw keuken werkblad

Een werkblad van watervast verlijmd multiplex voorzien van een kunststof toplaag is leverbaar vanaf € 100,- per strekkende meter. Een granieten blad is leverbaar vanaf € 170,- per strekkende meter. Een nieuw keukenblad geeft uw keuken een frisse look!

Nieuwe keuken deuren

Nieuwe deurren zijn er in alle soorten en maten. Keuken en Keukens heeft uitgebreide keuze mogelijkheden in kleur, maat en uitvoering. Een deurtje 815 x 615 mm? Allemaal mogelijk ! In hoogglans wit, houtdekor. Uw wens is onze uitdaging ! Andere mogelijkheid is het spuiten van de bestaande deuren, in elke gewenste RAL-kleur. Uw deuren zien er weer uit als nieuw.

Nieuwe keuken apparatuur

Een nieuwe vaatwasser, koelkast of zelfs een inbouw koffiemachine. Nieuwe keuken apparatuur is voorzien van de nieuwste snufjes maar ook energiezuinig. Een investering die zich op termijn terugbetaald.

Recensies

Wat klanten van ons vinden.

Maar liefst 3 keukens…
Wij hebben door omstandigheden de afgelopen vijf jaar maar liefst drie keukens door Keuken en Keukens geleverd gekregen. Alle drie de keukens (in verschillende huizen voor de duidelijkheid) zijn prachtig geworden. De verbouwing van de laatste keuken duurde weliswaar wat langer dan gepland, maar het eindresultaat is bijzonder fraai. De verhouding prijs/kwaliteit is naar onze mening uitstekend. En Frits: hopelijk ben je in drukke tijden in staat om dezelfde goede focus op de klant te houden en goede service te leveren.

user Caroline uit Arnhem

Onzettend blij met onze nieuwe keuken !
Ontzettend blij met onze nieuwe keuken die aan al onze vooraf gestelde wensen voldoet. Frits luistert héél goed naar wat je wilt en maakt hier een hele mooie tekening bij. Ten alle tijden bereikbaar voor ál onze vragen.Zelfs op de dag van levering is hij persoonlijk aanwezig.
Om de cirkel rond te maken kwam hij vandaag het eindresultaat bekijken
Onzettend bedankt Frits !!

user Mark & Eline uit Huissen

Zorgvuldig geplaatst op de afgesproken dag met een prima prijs !
Via Frits van Keuken en Keukens hebben we in meerdere, prettige laagdrempelige contacten rustig een mooie keuken uitgekozen, met zelfs in de zomervakantie een vlotte leveringstijd. Deze is zorgvuldig geplaatst op de afgesproken dag en met een prima prijs !

user Else uit Oosterbeek