06-34314684
Nijverheidsstraat 39 B, 6681 LN Bemmel (alleen op afspraak )

Keuken renovatie

16

Nieuwe keuken deuren

Nieuwe deurren zijn er in alle soorten en maten. Keuken en Keukens heeft uitgebreide keuze mogelijkheden in kleur, maat en uitvoering. Een deurtje 815 x 615 mm? Allemaal mogelijk ! In hoogglans wit, houtdekor. Uw wens is onze uitdaging ! Andere mogelijkheid is het spuiten van de bestaande deuren, in elke gewenste RAL-kleur. Uw deuren zien er weer uit als nieuw.

Nieuw keuken werkblad

Een werkblad van watervast verlijmd multiplex voorzien van een kunststof toplaag is leverbaar vanaf € 100,- per strekkende meter.

Een granieten blad vanaf € 170,- per strekkende meter.

Nieuwe keuken apparatuur

Een nieuwe vaatwasser, koelkast of zelfs een inbouw koffiemachine. Nieuwe keuken apparatuur is voorzien van de nieuwste snufjes maar ook energiezuinig. Een investering die zich op termijn terugbetaald.

Nieuwe keuken accessoires

Een nieuwe kraan, verlichting of een leuk keukenrek. Er bestaan al kranen met geintegreerde ledverlichting. Kijk eens op de site van doeco.

Recensies

Wat klanten van ons vinden.

Maar liefst 3 keukens…
Wij hebben door omstandigheden de afgelopen vijf jaar maar liefst drie keukens door Keuken en Keukens geleverd gekregen. Alle drie de keukens (in verschillende huizen voor de duidelijkheid) zijn prachtig geworden. De verbouwing van de laatste keuken duurde weliswaar wat langer dan gepland, maar het eindresultaat is bijzonder fraai. De verhouding prijs/kwaliteit is naar onze mening uitstekend. En Frits: hopelijk ben je in drukke tijden in staat om dezelfde goede focus op de klant te houden en goede service te leveren.

user Caroline uit Arnhem

Onzettend blij met onze nieuwe keuken !
Ontzettend blij met onze nieuwe keuken die aan al onze vooraf gestelde wensen voldoet. Frits luistert héél goed naar wat je wilt en maakt hier een hele mooie tekening bij. Ten alle tijden bereikbaar voor ál onze vragen.Zelfs op de dag van levering is hij persoonlijk aanwezig.
Om de cirkel rond te maken kwam hij vandaag het eindresultaat bekijken
Onzettend bedankt Frits !!

user Mark & Eline uit Huissen

Zorgvuldig geplaatst op de afgesproken dag met een prima prijs !
Via Frits van Keuken en Keukens hebben we in meerdere, prettige laagdrempelige contacten rustig een mooie keuken uitgekozen, met zelfs in de zomervakantie een vlotte leveringstijd. Deze is zorgvuldig geplaatst op de afgesproken dag en met een prima prijs !

user Else uit Oosterbeek