06-34314684
Huismanstraat 23c

Keuken Westervoort

Keuken Westervoort van top kwaliteit

Bent u opzoek naar een ervaren aanbieder van keukens? Een aanbieder die aan al uw wensen zal voldoen? Dan zijn wij er voor u! Al twintig jaar lang maken wij klanten tevreden. Dit doen wij door goed te communiceren, hoge kwaliteit te leveren en lage prijzen te vragen. Wij van keuken Westervoort werken zonder showroom en met relatief weinig personeel. Dit doen wij omdat wij hierdoor hoge kwaliteit kunnen leveren voor lage prijzen. Wij betalen dus weinig arbeidskosten en wij besparen op de huur, dit ziet u terug in de prijs van uw keuken.Keuken Westervoort

Wilt u een keuken kopen? Maak dan gerust een afspraak. Op het moment dat u een afspraak maakt, dan zal Frits Reijmers bij u op bezoek komen. Hij heeft dan alle aandacht voor u en voor uw wensen. Op het moment dat Frits bij u langskomt, dan zal hij ook meteen uw keuken opmeten. Hij zal u ook meteen advies geven en na deze afspraak zal u 1 of 2 ontwerpen ontvangen.

Keuken Westervoort voor een lage prijs

Op het moment dat u de ontwerpen ontvangen heeft, dan kunt u zelf natuurlijk nog aangeven of er dingen anders moeten. Mocht u de keuken willen kopen dan zorgen wij ervoor dat u de keuken tussen 6 en 8 weken ontvangt. Wanneer de keuken bij u thuis aankomt dan zal deze gemonteerd worden door een speciaal montagebedrijf. Wij zullen dan ook nog een keer extra controleren of alle onderdelen bij u zijn aangekomen.

Wij van keuken Westervoort werken alleen met de beste onderdelen. Zo kopen wij onderdelen in bij Atag, Bosch en Pelgrim. Hierdoor weet u zeker dat u keuken ook echt van top kwaliteit zal zijn. Wij zorgen er altijd voor dat wij goed met u communiceren, communicatie staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

 

Neem contact op

 

Offerte aanvragen