06-34314684
Nijverheidsstraat 39 B, 6681 LN Bemmel (alleen op afspraak )

Keuken Wijchen

Keuken Wijchen door Keuken en Keukens

Als u een nieuwe keuken wilt, dan zijn er veel showrooms waar u mogelijke keuzes kunt bekijken. Het kan dan wel erg lang duren voordat u een mooie keuken tegenkomt. Bij Keuken en Keukens Keuken Wijchenhebben wij voor een andere aanpak gekozen. Bij ons komt Frits Reijmers bij u langs om uw wensen op papier te zetten. Uw keuken wordt dan ook gelijk ingemeten. Er worden 1 of 2 keukens naar uw wens ontworpen. Deze ontwerpen krijgt u per mail en worden vervolgens per telefoon of mail besproken. De ontwerpen kunnen dan nog aangepast worden als u dit wilt. U krijgt dan ook te horen hoeveel uw keuken ongeveer zal gaan kosten. Onze aanpak heeft een groot voordeel tegenover bijvoorbeeld het bezoeken van showrooms. Omdat wij erg weinig personeel hebben en geen showrooms hebben, kunnen wij uw keuken tegen een erg goedkope prijs plaatsen vergeleken met andere keukenbedrijven. U kunt een keuken Wijchen dan ook het beste door Keuken en Keukens laten plaatsen.

Keuken Wijchen van hoge kwaliteit

Bij Keuken en Keukens kunt u ervan uitgaan dat u een keuken krijgt van erg hoge kwaliteit. Wij geven dan ook jarenlange garantie op onze keukens. Wij kopen onze keukens rechtstreeks bij de fabrikant en dit ziet u ook terug aan onze prijzen. U hoeft bij ons geen aanbetaling te doen dus u hebt geen risico als u een keuken bij ons haalt.

Wij vinden het heel erg belangrijk dat er goed gecommuniceerd wordt met klanten. Dit ziet u terug in alles dat wij doen, vanaf het ontwerpen van de keuken tot aan onze transparante prijzen. De klant staat bij ons altijd voorop. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met keuken Wijchen en ontvangen erg veel positieve reacties. Wij hopen ook u snel te mogen helpen met het ontwerpen van uw keuken.

 

Neem contact op

 

Offerte aanvragen