Keukens voor iedereen!

Keukeninspiratieafspraak maken

Keuken Beuningen

Keuken Beuningen tegen de beste prijs

Keuken en Keukens heeft al 20 jaar ervaring met keukens. Wij zijn een bedrijf dat vooral de communicatie met de klant erg belangrijk vindt. Wij doen alles om zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. Bij Keuken en Keukens bieden wij keuken Beuningen. Wij kopen onze keukens direct bij de keukenfabrikant, daarnaast hebben wij geen showroom en nauwelijks personeel vergeleken met andere keukenbedrijven. Doordat wij hierdoor besparen op huur en arbeidskosten kunnen wij u een erg aantrekkelijke prijs geven voor uw keuken.

Als u mogelijk een keuken bij ons wilt kopen, dan kunnen we een afspraak maken, Frits Reijmers zal vervolgens bij u langskomen. Frits zal dan met u overleggen hoe u uw keuken graag wilt en meet gelijk uw keuken op. U zult van Frits altijd een eerlijk en betrouwbaar advies krijgen, wij staan bekend om onze transparante werkwijze. Na deze afspraak worden er 1 of 2 ontwerpen gemaakt voor hoe u uw keuken mogelijk wilt hebben. Deze ontwerpen krijgt u via de mail binnen en vervolgens wordt er verder besproken of u nog aanpassingen in het ontwerp zou willen zien.

Voordelen van Keuken Beuningen bij Keuken en Keukens

Als u een ontwerp gekozen heeft is de levertijd van uw keuken 6 tot 8 weken. Alle keukenonderdelen worden in Bemmel verzameld en er wordt hier gecontroleerd of er echt niks ontbreekt. Zo zijn we er zeker van dat u geen onderdelen mist tijdens de montage van uw keuken. De keuken wordt gemonteerd door een professioneel montagebedrijf. Alle apparaten uit uw keuken worden geregistreerd voor u zodat u recht heeft op garantie. Alle apparaten komen dan ook met een garantie van een aantal jaar.

Keuken en Keukens is een dealer van erg bekende leveranciers, zoals bijvoorbeeld Atag, Bosch en Pelgrim. Bij ons heeft u een aantal belangrijke voordelen tegenover andere keukenbedrijven. Zo heeft u bij ons prettig persoonlijk contact, eerlijk advies en scherpe prijzen. Wij hopen snel kennis met u te maken en uw keuken Beuningen te mogen ontwerpen!

Neem contact op

 

Even voorstellen

Ik kom graag persoonlijk bij u langs om uw situatie en wensen uitgebreid te bespreken. Of het nu gaat om een grote of een kleine keuken, we vinden altijd een oplossing die perfect bij u past.

Met vriendelijke groet,

Frits Reijmers