Keukens voor iedereen!

Keukeninspiratieafspraak maken

Keuken Duiven

Wilt u een mooie keuken Duiven voor een scherpe prijs? Dan moet u bij ons zijn! Keuken en Keukens is al 20 jaar bezig met het plaatsen en ontwerpen van keukens. Wij leveren topkwaliteit en dit doen wij zoals hierboven al vermeld is voor een lage prijs. Wij hebben namelijk geen showroom en wij werken met weinig personeel. Hierdoor besparen wij kosten en dit ziet u ook terug in wat u betaalt voor uw keuken. Buiten dat werken wij niet met tussenpersonen en dit is ook alleen maar goed voor de prijs van uw keuken.

Wij van keuken Duiven komen bij u op bezoek op het moment dat u een keuken bij ons wilt kopen. Wij kunnen dan bepalen wat uw wensen zijn en wij zullen u voorbeelden toesturen. Deze voorbeelden zijn gebaseerd op uw wensen. U kunt vervolgens kijken naar wat u ervan vindt en wij passen het voorbeeld aan naar uw wensen. Wij hopen vervolgens dat wij u een prachtige keuken toe mogen sturen. Als dit het geval is dan kunt u de keuken binnen 6 tot 8 weken bij u thuis verwachten. De keuken zal vervolgens geplaatst worden door professionals.

Keuken en keukens doet wat het beloofd!

Buiten dat wij goedkoop zijn, bieden wij kwaliteit aan en staan wij klaar voor de klant. Wij vinden communicatie erg belangrijk, wij zullen u dan ook altijd goed op de hoogte houden. Wij zullen u altijd van advies voorzien en voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij Keuken en Keukens zorgen wij er ook voor dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Wij geven op tijd aan hoeveel het de keuken zal gaan kosten. U hoeft bij ons ook geen aanbetaling te doen, hierdoor loopt u geen risico. Wij hopen van u te horen!

Contact

 

Even voorstellen

Ik kom graag persoonlijk bij u langs om uw situatie en wensen uitgebreid te bespreken. Of het nu gaat om een grote of een kleine keuken, we vinden altijd een oplossing die perfect bij u past.

Met vriendelijke groet,

Frits Reijmers