Keukens voor iedereen!

Keukeninspiratieafspraak maken

Keuken Elst

Keuken Elst door Keuken en Keukens!

Van showroom tot showroom tot showroom en enzovoorts. U bent al een tijd op zoek en u komt uw droomkeuken maar niet tegen. Gelukkig zijn wij er dan voor u, wij werken namelijk niet met een showroom, wij maken uw keuken namelijk exact zoals u hem hebben wilt. Wij van Keuken en Keukens doen het namelijk anders. Met onze aanpak zorgen wij er namelijk voor dat u top kwaliteit krijgt voor een lage prijs. Op het moment dat u interesse heeft in een keuken, dan komt Frits Reijmers bij u op bezoek. Hij zal al uw wensen op papier zetten en vervolgens worden er een of twee keukens ontworpen. Deze keukens zijn precies ontworpen op basis van al uw wensen. Wij zullen deze ontwerpen naar u toe mailen. Mocht u nog wijzigingen willen doorvoeren dan is dit natuurlijk mogelijk. Dit kan per mail of per telefoon besproken worden. Wij zullen u ook meteen vertellen wat de keuken zal gaan kosten.

Keuken Elst van top kwaliteit
U wilt natuurlijk dat uw keuken Elst van hoge kwaliteit is, dit is bij ons zeker het geval. Dit laten wij ook zien doordat wij jarenlange garantie geven op onze keukens. Doordat wij onze keukens zonder tussenhandelaren inkopen bij de fabrikant, kunnen wij top kwaliteit voor een lage prijs leveren. U hoeft bij ons ook geen aanbetaling te doen.

Bij keuken Elst staat communicatie hoog in het vaandel. Wij communiceren altijd zo goed mogelijk met onze klanten. De klant staat bij ons altijd voorop en zo gaat het al 10 jaar. Wij hebben veel tevreden klanten en hier zullen er nog veel van bij komen. Wij hopen dat u binnenkort ook kunt zeggen dat u een tevreden klant bent. Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

 

Even voorstellen

Ik kom graag persoonlijk bij u langs om uw situatie en wensen uitgebreid te bespreken. Of het nu gaat om een grote of een kleine keuken, we vinden altijd een oplossing die perfect bij u past.

Met vriendelijke groet,

Frits Reijmers