Keukens voor iedereen!

Keukeninspiratieafspraak maken

Keuken Nijmegen

Keuken Nijmegen haalt u bij ons

Keuken en Keukens is een bedrijf dat zich al 20 jaar bezig houdt met het plaatsen en ontwerpen van keukens. Wij zijn een bedrijf met weinig personeel en geen showrooms, hierdoor hebben wij zelf weinig kosten vergeleken met andere keukenbedrijven en kunnen wij u de beste prijs geven. Wij halen onze keukens rechtstreeks bij de keukenfabrikant dus ook hier besparen wij u erg veel kosten. Keuken en Keukens komt bij u thuis langs om uw wensen vast te stellen, wij kunnen dan ook gelijk kijken hoe groot de ruimte is voor uw keuken.

Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Wij hebben daarom ook erg transparante prijzen en nemen alle stappen goed met u door. Dit is waarom veel klanten voor een keuken Nijmegen bij ons komen, op het gebied van communicatie lopen wij ver voor op andere keukenbedrijven.

Creatieve ontwerpen van Keuken Nijmegen

Wij zijn erg goedkoop vergeleken met andere aanbieders van Keuken Nijmegen, maar dit is niet ons enige voordeel. Door het persoonlijke contact dat u bij Keuken en Keukens krijgt kunnen wij ook beter aan uw wensen voldoen. Wij geven u advies en maken een creatief keukenontwerp voor u. U krijgt onze ontwerp(en) per mail en deze zullen wij vervolgens per mail of telefoon met u bespreken en nog verder aan uw wensen aanpassen als dit nodig is.

Wij zullen u zodra wij een ontwerp hebben gemaakt ook aangeven hoeveel dit ontwerp ongeveer gaat kosten, u komt zo dus nooit voor onverwachtse kosten te staan. U hoeft bij ons ook geen aanbetaling te doen waardoor u bij ons geen risico’s loopt. Wij hopen binnenkort ook met u rond de tafel te gaan zitten, om zo een mooi ontwerp voor uw keuken te maken. Wij zullen u niet teleurstellen.

Neem contact op

 

 

Even voorstellen

Ik kom graag persoonlijk bij u langs om uw situatie en wensen uitgebreid te bespreken. Of het nu gaat om een grote of een kleine keuken, we vinden altijd een oplossing die perfect bij u past.

Met vriendelijke groet,

Frits Reijmers