Keukens voor iedereen!

Keukeninspiratieafspraak maken

Keuken Wageningen

Keuken Wageningen tegen scherpe prijzen!

Keuken en Keukens is een bedrijf van Frits Reijmers. Het bedrijf heeft verder geen showroom, personeel of wagenpark. Hierdoor zijn er weinig kosten voor het bedrijf en krijgt u uw keuken tegen een erg scherpe prijs. Wij van Keuken en Keukens vinden communicatie erg belangrijk. Er zijn transparante prijzen en er wordt altijd goed met u overlegd over wat u precies wilt. De klant staat bij Keuken en Keukens voorop en dit ziet u terug aan de werkwijze van Frits.

Nadat u contact met Keuken en Keukens opneemt voor uw keuken Wageningen komt Frits bij u langs om een ontwerp voor u te maken. Uw wensen worden in dit eerste gesprek vastgesteld. De stijl en welke apparaten u wilt komen bijvoorbeeld aan bod. U kunt ervoor kiezen om van tevoren foto’s van apparaten, keukens en materialen uit te knippen zodat Frits weet wat uw smaak is. Na dit gesprek zal Frits met een grafisch computerprogramma een ontwerp voor u maken, deze krijgt u dan via de mail opgestuurd.

Uw Keuken Wageningen ontworpen door Frits Reijmers

Nadat u een mail heeft ontvangen met 1 of 2 ontwerpen van Frits, dan kunt u ervoor kiezen of u deze ontwerpen telefonisch of via de mail wilt bespreken. Er wordt u ook een indicatieve prijs gegeven. Als het nodig is wordt het ontwerp nog verder aangepast zodat deze volledig aan uw wensen voldoet. Als u een besluit heeft genomen worden de materialen besteld. Binnen 6 tot 8 weken wordt de keuken bij u afgeleverd. Van tevoren zorgt Keuken en Keukens ervoor dat alle materialen aanwezig zijn.

Er wordt bij u thuis eerst gecontroleerd of alles bij u aangekomen is zonder beschadigingen. Daarna worden de apparaten voor u geregistreerd zodat u garantie heeft. Uw keuken wordt gemonteerd door een professioneel montagebedrijf. Voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen met Keuken en Keukens, zodat Frits ook u snel kan helpen met uw keuken Wageningen.

Contact

 

Even voorstellen

Ik kom graag persoonlijk bij u langs om uw situatie en wensen uitgebreid te bespreken. Of het nu gaat om een grote of een kleine keuken, we vinden altijd een oplossing die perfect bij u past.

Met vriendelijke groet,

Frits Reijmers