Keukens voor iedereen!

Keukeninspiratieafspraak maken

Keuken Zevenaar

Zoekt u een keuken in Zevenaar? Een unieke keuken, geheel naar uw wens. Door onze jarenlange ervaring ontwerpen wij de keuken waar u altijd al van droomde. Bent u op zoek naar uw ideale keuken in Zevenaar? Dan helpen wij u graag verder. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment. Enthousiast? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis om het te hebben over uw perfecte keuken.

Onze voordelen op een rij:

De beste keuken Zevenaar voor u Voor keuken Zevenaar kunt u het beste terecht bij Keuken en Keukens, een bedrijf met al 20 jaar ervaring in de branche. Bij ons betaalt u minder dan bij andere keukenbedrijven, omdat wij geen gebruik maken van showrooms en dus geen huur betalen. Daarnaast kopen wij onze producten zelf in, hierdoor hebben wij geen tussenpersonen die ook op de keuken moeten verdienen.

Naast dat wij erg goedkoop zijn, hebben we ook gewoon erg mooie keukens. Wij halen onze keukenapparaten bij bekende leveranciers zoals Atag en Pelgrim. Wij zorgen ervoor dat de garantie op uw apparatuur altijd goed geregeld is. Deze garanties verschillen per leverancier maar u kunt ervan uitgaan dat u op elk apparaat een aantal jaar garantie heeft, wij letten hier namelijk op voor u.

Als u een afspraak heeft met Keuken en Keukens komt Frits Reijmers bij u op bezoek. Hij zal al uw wensen op papier zetten en uw keuken vast inmeten. Na dit bezoek zal Frits een ontwerp voor u maken, om deze vervolgens met u te bespreken en nog verder aan te passen aan de hand van uw wensen. Als u al weet wat voor ontwerp u ongeveer wilt, dan kunt u de werkplek van Frits Reijmers bezoeken. Samen zult u hier materialen uitzoeken en nogmaals rustig het ontwerp bespreken.

Als u besloten heeft de keuken te bestellen, dan wordt deze naar een magazijn in Bemmel gebracht. Hier wordt door ons gecontroleerd of alle onderdelen aanwezig zijn. De beste keuken Zevenaar is wat wij aanbieden, wij zorgen er dan ook voor dat deze keuken bij u in Zevenaar geleverd wordt. Bij u thuis controleren wij nogmaals alle onderdelen goed zodat wij zeker weten dat u tevreden kunt zijn. Mocht er achteraf ooit iets zijn met de keuken, dan zal Frits klaar staan om u te helpen.

Contact

 

Even voorstellen

Ik kom graag persoonlijk bij u langs om uw situatie en wensen uitgebreid te bespreken. Of het nu gaat om een grote of een kleine keuken, we vinden altijd een oplossing die perfect bij u past.

Met vriendelijke groet,

Frits Reijmers